Stucwerk vereist vakmanschap. Duurzaam stucwerk wordt gemaakt door mensen die weten welke eisen aan de ondergrond en het gebruikte materiaal worden gesteld. Vakmensen die beschikken over de juiste kennis, voldoende ervaring en het vereiste gereedschap om zelfs secure restauratiewerkzaamheden te verrichten.

 

Die bovendien weten hoe ze uw woonwensen moeten interpreteren en in voorkomende gevallen een adviserende rol vervullen. Stucwerk mag eigenlijk gerust een vorm van toegepaste kunst worden genoemd, waarbij de hedendaagse stukadoor net zo makkelijk eigentijdse woonideeën als authentieke interieurprincipes in stucwerk vat. Maar het maken van een moderne, naadloze tussenwand met de kleur en de textuur van metaal of marmer of een naadloze plafondafwerking volgens de decoratieve grondbeginselen van Jugendstil of art nouveau blijft ambachtelijk vakwerk.

Het is daarom dat Joh. Bekooij stukadoors zich door middel van cursussen en informatieve bijeenkomsten op de hoogte houdt van trends, normen en de laatste stand der techniek. Op die manier kan hij al uw creatieve ideeën in de praktijk brengen, en daar desgewenst z'n eigen inspiratie aan toevoegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stucwerk......kostbaar? Stucwerk......meesterwerk Stucwerk......veelzijdig materiaal Stucwerk.......vanouds eigentijds een erkend stukadoor De contact pagina De beginpagina